Jump to content
Sign in to follow this  
Guest swervy

Processor At 100%

Recommended Posts

Guest swervy

ok another problem I am having is the processor is always running at 100%usage almost all the time. when i reboot if I open anything the cpu usage spikes to 100% and stays there. I have run virus and ad ware scans and both have turned up nothing. Yesterday I removed the sound card drivers to update them and with no sound drivers it was running correctly for a shrt time and even after I reinstalled the drivers but now it is again running at 100%. can anyone help I have no clue what is causing it because as far as I can tell there are no suspicious prosses running.

Edited by swervy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest swervy

OK I downloaded and run hijackthis and this is what it came up with

 

Logfile of HijackThis v1.98.0

Scan saved at 2:46:01 PM, on 8/6/04

Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1

 

Running processes:

C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL

C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk

C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\LEXBCES.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\RPCSS.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\LEXPPS.EXE

C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE

C:\WINDOWS\PTSNOOP.EXE

C:\WINDOWS\TASKMON.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE

C:\PROGRAM FILES\LAVASOFT\AD-AWARE 6\AD-WATCH.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\LXSUPMON.EXE

C:\WINDOWS\MIXER.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE

C:\PROGRAM FILES\NETZERO\EXEC.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE

C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE

C:\PROGRAM FILES\NETZERO\EXEC.EXE

C:\PROGRAM FILES\YAHOO!\MESSENGER\YPAGER.EXE

C:\WINDOWS\CDPLAYER.EXE

C:\WINDOWS\RUNDLL32.EXE

C:\WINDOWS\RUNDLL32.EXE

C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE

C:\TEMP\HIJACKTHIS_LAST.EXE

 

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://my.netzero.net/s/sp?r=al&cf=sp&mem=...=7.NQ2&N=PL&O=A

F1 - win.ini: load=ptsnoop.exe

O2 - BHO: IDMIEHlprObj Class - {0055C089-8582-441B-A0BF-17B458C2A3A8} - C:\PROGRAM FILES\INTERNET DOWNLOAD MANAGER\IDMIECC.DLL

O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX

O3 - Toolbar: ZeroBar - {F5735C15-1FB2-41FE-BA12-242757E69DDE} - C:\PROGRAM FILES\NETZERO\TOOLBAR.DLL

O4 - HKLM\..\Run: [scanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun

O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe

O4 - HKLM\..\Run: [systemTray] SysTray.Exe

O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme

O4 - HKLM\..\Run: [Ad-watch] C:\PROGRAM FILES\LAVASOFT\AD-AWARE 6\Ad-watch.exe

O4 - HKLM\..\Run: [LexStart] Lexstart.exe

O4 - HKLM\..\Run: [LXSUPMON] C:\WINDOWS\SYSTEM\LXSUPMON.EXE RUN

O4 - HKLM\..\Run: [C-Media Mixer] Mixer.exe /startup

O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme

O4 - HKLM\..\RunServices: [schedulingAgent] mstask.exe

O8 - Extra context menu item: Download All Links with IDM - C:\PROGRAM FILES\INTERNET DOWNLOAD MANAGER\IEGetAll.htm

O8 - Extra context menu item: Download with IDM - C:\PROGRAM FILES\INTERNET DOWNLOAD MANAGER\IEExt.htm

O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\PROGRAM FILES\AIM\AIM.EXE

O9 - Extra button: Messenger - {4528BBE0-4E08-11D5-AD55-00010333D0AD} - C:\PROGRAM FILES\YAHOO!\MESSENGER\YHEXBMES0521.DLL (file missing)

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger - {4528BBE0-4E08-11D5-AD55-00010333D0AD} - C:\PROGRAM FILES\YAHOO!\MESSENGER\YHEXBMES0521.DLL (file missing)

O16 - DPF: {DF780F87-FF2B-4DF8-92D0-73DB16A1543A} (PopCapLoader Object) - http://download.games.yahoo.com/games/popc...aploader_v5.cab

O16 - DPF: {B9191F79-5613-4C76-AA2A-398534BB8999} (YAddBook Class) - http://us.dl1.yimg.com/download.yahoo.com/...utocomplete.cab

O16 - DPF: {0E5F0222-96B9-11D3-8997-00104BD12D94} (PCPitstop Utility) - http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/PCPitStop.CAB

O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall Control) - http://a840.g.akamai.net/7/840/537/2004061...all/xscan53.cab

 

 

Hope fully this can somehow help find the problem cause its really agitating to not know what the problem is. thanks in advance for any help anyone can supply. Also I just downloaded CCleaner and was wondering if maybe running that will help with any of these problems or if it would just make things work? any suggestions?

Edited by swervy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

Click here to Read Amazon Reviews!



×