Jump to content
Sign in to follow this  
tw2

Pile Of Junk

Recommended Posts

let see , oh hey emachine 667ir

os ???? me .

i`ve installed a new hard drive ,maxtor 120 gb ata ultra

want to run both my 15 gig segate also

i`ve try setting then as master and slave

but i had to disconnect both and go back to cable select

and only use the 15 gb hhd

and tried every F # on boot and can`t get it to go into the bios set up

any and all help will be most welcomed

thanks tw2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't know if your machine will be the same tw, but I access my BIOS by pressing "delete" before the POST has completed. Are you trying to run all three HDD's from IDE or do you have a PCI ATA card?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i`ll start checking things out

and not running an ata card

but if i can`t get this to run will have to pick it up on tuesday

and i`ll try to get into the bios set up with the delete key

all i`m going to use the 120 for is some different os `s

but till i can run it or egt hte system to find it

might just have to wait till i start building new ones

tw2

forgot my manners

thanks for the link joe lol

i knew i forgot something

Edited by tw2

Share this post


Link to post
Share on other sites

franglais

only going to run two hhd not three

segate 15 gb ata ultra 5200

and the maxtor 120 gb ata ultra 7200

this help?? tw2

Share this post


Link to post
Share on other sites

volt

i try real hard not to

forget them :D:D

some time i do not by choice lol

but i don`t have a problem

doing pm`s to say thank you

when i remember that i forgot lol

and i`ll need all the help i can get

i`ve got it back up

not going to say running yet

but i`ll see if i can get the kinks out

and get it fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

you know

i`m glad i`m not the only one

and i think i found one of my problems

when my son started this mess i`m in

i think he made the maxtor a bootable hdd

now all i have to do is remember how to clean it off and start over

as faw as i know you can have two hd`s bootable

but i might be wrong

Share this post


Link to post
Share on other sites

well

i`m still stumped, bios are set for auto detect

and have both hhd as cable select

and no go for seeing the other hhd

guess i need to just plug in the one and try to

get it cleaned off and start from fresh install

but all of this will have to wait till i`m back home

any ideas would help me greatly

tw2

Share this post


Link to post
Share on other sites

The system may not ne able to see a drive that large? Its a 370 socket board but the bios may be limiting you . Try a bios update if any are available and specifically addresses that it will allow larger drive support,if nothing else works out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

well i`m back oh !!!! what fun it`s been

after just doing a simple install of a new hard drive :tdn::tdn:

well new hhd took a dump and right after that

the orginal one did too. got two new ones and

i got them in what fun one handed.

and on top of that slipped with my lap top and broke the screen

off of it lol

but i`m back and thats to all who were helping me

with the hhd problem . i should know by now just because it`s new doesn`t mean it`s good lol

:angry::angry:

but i`m back for now

thanks to all

tw2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...