Jump to content
Sign in to follow this  
RobT

Cannot Display Webpage After Install

Recommended Posts

I have just ran the installation and after trying to open PC Matic I'm getting a "Cannot Display Web Page" message. My internet connection is a Verizon Mobile Hot Spot. Would that have anything to do with it?

 

Thanks,

 

Using Windows 7 Pro

 

Edited by RobT
Added OS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi RobT,

 

Let's see if you are able to run an Overdrive test here at the Pit.

 

Go to:  Start>All Programs, then Right Click on Internet Explorer and choose:  'Run as Administrator'

Navigate yourself  to the Overdrive test and run the scan, then post the final URL address back into this e-mail:
http://www.pcpitstop.com/betapit/default.asp

Here's a how to:

http://www.pcpitstop.com/techexpress/howto1.asp

 

And a How to Video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=f2yCeqlVM0g&feature=youtu.be

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...