Jump to content
Sign in to follow this  
M1918A1

No internet windows 7 (Resolved)

Recommended Posts

Took hours to download the image. This is what I got:

 

"Resource protection did not find any integrity violations"

 

Still no internet

So, where are we at?

Do you have a Windows 7 disk, or is the image that you mention from the Iso file?

 

If so, then you'll need to burn the image to a DVD.

If the Iso is on a Windows 7 computer, you can use Windows to burn it:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/burn-a-cd-or-dvd-from-an-iso-file

 

If the Iso is on an XP computer, then it's easiest to use imgburn:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/burn-a-cd-or-dvd-from-an-iso-file

 

Also, did you get a chance to run the McAfee Removal tool?

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

I burned the image from the link you gave me. The owner of the computer got it from his mother and she did not have any of the software that came with it. The sfc /scannow ran and when it ended i got this: "Resource protection did not find any integrity violations"

 

Must have missed your post about the mcafee tool...........just ran it and the THE INTERNET IS CONNECTED!!!! I must have missed something when I was deleting everything. Kind of embarassing that I never thought to look for a Mcafee removal tool right from the start.

 

Hmmmm..........IE will go to the home page and I can get a search list to pop up, but nothing after that.

 

Google chrome works now........Thats good enough for me. The guy just wanted internet so I think he will be pleased even though IE doesnt work.

 

Thanks for all of your help. It was darned nice of you to sit around for 2 days taking me through this step by step.

 

Been a long time since I worked on computers. I forgot a lot more than I thought I did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:clap:

That's great news.

Really should get IE working though.

Most importantly, run Windows Update and make sure that it is functioning correctly.

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running it now....last updates were a year ago when the internet stopped working.

 

I can't remember how to post this as solved..Can you do that for me?

 

Again, thanks for spending your weekend helping.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...