Jump to content
Sign in to follow this  
Joe C

Alright.....

Recommended Posts

7PM, made some adjustments, so let us know if you run into any lag when navigating the forums.

 

Post the Exec. Time: at the bottom of the page if you would.

 

Thanks,

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

the board is fast for me except when I first get here and click on any forum. It is faster, it was about a minute before but now my end it's about 30 seconds, or it seems like it is. I only experience this once and then everything is good after that first click to one of the forums. If I come here and click just on the link to a thread, I get no lag until I click on any of the forums the first time

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still have to 'double click' on the forum I want to read, after I click on this "saved" to Favorites short cut .... Yes, I've deleted all cookies and removed any History

settings.

 

Dang ... being an Admin here, don't do squat for me and my IE 9 Browser :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm seeing better improvement now

 

Exec. Time: 5.8103

That's the fastest I've seen clicking on a forum the first time

(still need to toggle the edit button to paste too)

Share this post


Link to post
Share on other sites

still slow for me, no idea where you get the exec times from(ah see them now and will take notes), but took about a minute to get into gd forum after being in pd, and took about 30 secs to get into folding forum before pd.

 

it's weird and very unpredictable on when it works fast and when it's slow slow slow.

 

:b33r: .

 

just took 29.6549 to get into custom pc's forum. load is 3.13

Edited by terry1966

Share this post


Link to post
Share on other sites

worked last night but today it is worse, I got tired of waiting earlier this morning so I waited till later

Exec. Time: 98.6178

and it still took a very long time

Share this post


Link to post
Share on other sites

worked last night but today it is worse, I got tired of waiting earlier this morning so I waited till later

Exec. Time: 98.6178

and it still took a very long time

 

Ouch!

Thanks for the assists, gang.

We're gonna get to the bottom of this and get it resolved once and for all. :tup:

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

The lag in navigation doesn't seem to occur when visiting as a guest, but only when logged in.

 

Anyone else can confirm the same behavior?

 

Thanks,

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems to be better, but I thought the same last night too

 

maybe I outta quit drinking?

Share this post


Link to post
Share on other sites

can't remember a thing last night and I can't forget the friends I shared it with!

:facepalm:

:rofl2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think they really did it this time joe, i got the "forum being upgraded" dialog, couldn't access sit for 15 minutes, it was around 11:40am.

 

everything is still quick and responsive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think they really did it this time joe, i got the "forum being upgraded" dialog, couldn't access sit for 15 minutes, it was around 11:40am.

 

everything is still quick and responsive.

 

You are correct duanester, we did upgrade.

 

Everyone's help with pointing out inconsistent behavior is appreciated and has helped tremendously in tracking down the sources.

There were some "bug fixes" that have been instituted and they appear to be helping with the navigational speed.

 

I'm not so sure that we're entirely out of the woods yet, but it is looking better.

Let us know if you experience further delays or glitches.

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...