Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wifi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Pitstop Site
    • Information Desk
    • PC Pitstop Test or AutoFix Problems
    • PC Pitstop's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • All Things Apple
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • Making Web Sites
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:


TechExpress Link:

Found 2 results

  1. Hello, Recently I have been experiencing a huge problem with my internet. My anti-virus, McAfee is apparently blocking my internet for some reason. It happens about every week or so, and I have to do a restore each time. And the funny thing is I have wifi hooked up to my modem, and for some reason that works. Thanks in advance, IronIngot
  2. I have an Advent Laptop running vista and I have a problem with windows suddenly not being able to find one specific wifi network. Let me explain. I have no problem connecting to my home network, or that of any of my friends networks. However when I go to the holiday park where I have a caravan and go into the owners lounge to use the free wifi windows can't find it. (I used to be able to connect with no problem, it's just that for some reason windows can't find it now). Everybody else in the lounge can connect with no problem. If I use my phone's usb tethering feature I can connect to the wifi network. If go into another part of the complex I can connect to the wifi there with no problem. On the park they operate two networks, one in the owners lounge, the one I can no longer connect to, and one in the cafe/bar which I can connect to. I can only assume that some 'setting' on my laptop has changed and is stopping windows finding the network, but I have no idea what it could be. Thanks in advance for any help/advice
×
×
  • Create New...