Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'validation login'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Pitstop Site
    • Information Desk
    • PC Pitstop Test or AutoFix Problems
    • PC Pitstop's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • All Things Apple
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • Making Web Sites
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Found 1 result

  1. Registering for Forums

    After submitting my information, the validation email arrived in seconds. Since I use gmail, I tabbed over and clicked on the validation link - unclear if it worked. For some reason my email populated part of the login - and, as I figured out later, this was wrong. So I attempted to validate with the alternative procedure - and again I could not determine if successful. When I tried to login again, my email again populated the login - and failed. I finally decided that the login user was my forum ID and that worked. Not sure why Chrome populated the login with email instead of leaving user blank. Rather frustrating. Might be a similar experience for others.
×