Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'outlook 2016'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Pitstop Site
    • Information Desk
    • PC Pitstop Test or AutoFix Problems
    • PC Pitstop's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • All Things Apple
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • Making Web Sites
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:


TechExpress Link:

Found 2 results

  1. Hello, Have Windows 10 & Office Pro Plus 2016. My Outlook has 4 added e-mail accounts *live.com, live.co.uk, outlook.com & hotmail.co.uk). Have 1 Antivirus Program installed (Avast - free version). On Tuesday night Outlook stop receiving e-mails. Can send e-mails though. Have the work offline red circle, white cross, showing on the icon. Didn't do anything odd i.e. install something, update something. Only thing I can think of was disabling Avast for a short time. Past few days have Googled for various fixes :- 1) Clicking on work offline to set it back online nothing. The icon is greyed out - no change 2) Clicking in Outlook on File > Options > Advanced > Send & Receive and Send an automatic send/recive box is checked - no change 3) Disabling Avast - no change 4) Contacted Microsoft who suggested it wasn't an update and sent me links to try a few options - tried the quick fix repair option - no change. 5) Then tried the long fix repair option - no change 6) Last resort - uninstalled Office and reinstalled. Before starting Outlook, disabled Avast and still get the working offline symbol! Funny thing was I thought on opening Outlook after a new clean install I'd have to re-add the various hotmail, live etc accounts and it'd be working but they were still there. At least I can access my e-mail through a browser but would love to get to the bottom of this Outlook issue. Note - when it comes to all these e-mail settings (pop, imap etc) I'm a novice. Help! I'm completely stuck - at least before posting here I've tried everything I can think of. Thanks, Craig
  2. Does PC Matic W/Pitstop/Super Shield/Magnum scan or monitor my incoming emails in outlook for viruses and or Malware?
×