Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'newbie needs help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Pitstop Site
    • Information Desk
    • PC Pitstop Test or AutoFix Problems
    • PC Pitstop's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • All Things Apple
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • Making Web Sites
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:


TechExpress Link:

Found 1 result

  1. Tx, Thank you for responding to my post. I tried what you suggested and I ended up in the same loop I was in at least half a dozen times. The tests in OverDrive appear to run normally, when they are finished a box pops up asking some short general questions, and then I'm taken here: http://www.pcpitstop.com/betapit/NoSession.asp?why=no_tid_cid&host=172.20.17.66, and thats where it all ends. Any other suggestions?
×
×
  • Create New...