Jump to content

jra64

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About jra64

  • Rank
    Member
  1. I have been using the Sony Handycam DCR-SR45.(http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...552921665291488) Been using it for about 2 years, and out of NOWHERE, the touch screen buttons are no longer responding! There are some very important videos on here, so if you have any information I would greatly appreciate it. My wedding videos and my sister's ambassador trip to Japan are on this camera, so I'm very concerned. The only thing I can think of is I was using it in a very shallow pool, but I'm 95% sure I didn't get any water on it. Even if I did, I have read of water being trapped behind touch screens, and they are still functional. The camera looks absolutely perfect, it records properly and would probably playback properly if I could access anything without using the touch screen. I knew when I bought it that I never trust touch screens as they wear out and become less sensitive. Does anyone have any information on how is could have possibly started not responding, and maybe how I could fix it? Thank you I appreciate ANY responses. -jra64.
  2. Thanks badbob, I will try this when it's done with this next destructive recovery. The network card is integrated though and is not a PCI.
  3. I have tried this already =(. Actually that same link is in my initial post. None of the drivers are working as most of them are for vista, not XP home SP2.
  4. Specs: http://www.emachines.com/support/pro...es&model=T3522 Operating System : XP Home, Service Pack 2 I really hope you guy can help me because I can't find the CORRECT drivers for my computer anywhere... I guess I will start from when there may have been a relevant issue. About 2 or 3 months ago after using PC Angel successfully to restore my computer to factory settings with mcafee, bigfix, and all those things we hate, I accidentally put something in the recovery drive (e. I removed it, and when nuking maybe a month or so later, it worked fine. I started loving the PC angel system so much that I pretty much said to myself that if there were a problem, I would just nuke it anyways. I had nuked it a good 4 or 5 times until I ran into my first PC Angel problem. It just installed windows, and it didn't install the drivers. I didn't have my network card, nothing. At first I was happy because it ran so much faster without all the factory sealed extraneous stuff. But I decided to nuke again because I couldn't find the drivers. It worked, and I happily started using my PC again. Until about a month later, it started running very slow. I think I had a virus on my computer. So, I nuked my computer with destructive recovery as always. It didn't have the drivers again. But this time, I wanted to find the drivers so I downloaded a lot of suggestions from various people but I couldn't find the right drivers (specifically for my network card). I thought I might be able to sift through the recovery partition because the drivers HAVE to be in there, and I did find some. So I COPIED the files to my other drive, and ran the installers there. I did NOT run them off the of the recovery partition. They didn't work however, so I figured I'd just try nuking it again, because sometimes it installs all the factory shipped applications, and sometimes it doesn't. Well, I've restored the computer a handful of times, and every time it's not giving me the factory settings. If anyone has any ideas AT ALL, could you please reply? EDIT: Summary: Used recovery partition, successful. Put a small file on partition and deleted it. Didn't seem to affect anything. Later it didn't install drivers. Nuked again and it did. Got Virus on computer. Nuked and it never installed drivers again.
  5. Checking this as frequently as possible. Internet is limited at the moment... Thanks for the suggestions, I'll be trying these very soon.
  6. First of all, thank you for helping me, because I'm in a bad situation here... I ran a .exe program which I shouldn't have, I usually have AVG running, but in this case, I didn't and the .exe made a numerous amount of special little additions and changes to my system. Immediately when I ran the exe my desktop turned black and my windows update informed me "You're computer is infected" or something along those lines... I knew it was a virus / spyware. After changing the desktop appearance back to normal, so the computer wouldn't look so 'infected', I ran AVG and it found 19 suspicious items. I assume AVG automatically moved the files into the "Virus Vault" but still the symptoms remain. Symptoms: Even though my router is connected to the internet, it doesn't let me go to any webpages. Through firefox I can only go to "www.sex.com" and on internet explorer my homepage is set to "www.sex.com" Actions Taken I believe AVG has moved the files to the virus vault, so deleting the files from the vault wouldn't make any difference, because those files are already in a safe environment. As of now I'm keeping all the files in my virus vault because some of them look like important system files and there's no need right now to permanently delete them. I also have disconnected my network cord so that other computers also don't get infected, and so my computer won't be downloading any information off the internet... It took me quite a while to get to a computer to where I could register for these forums, cause the problematic computer can't do any internet related activities... I really need your help, I than you in advance... EDIT: I also plan on running ad-aware and spybot once I can get the programs on the problematic computer. Suspicious Items Found: Object name: kernels1118.exe Object path: C:\WINDOWS\System32\ Discovery: Trojan horse Downloader.Generic2.TSV Object name: hwftnai.exe Object path: C:\ Discovery: Trojan horse Collected.Z Object name: ibiocpq.exe Object path: C:\ Discovery: Trojan horse Collected.Z Object name: qarv.exe Object path: C:\ Discovery: Trojan horse Clicker.EEP Object name: qbsoqyl.exe Object path: C:\ Discovery: Trojan horse Collected.Z Object name: 8E75e6.$$$ Object path: C:\Documents and Settings\...\Temp\ Discovery: Trojan horse PSW.Generic2.ZSL Object name: h91746 Object path: Temp Folder Discovery: Trojan horse Downloader.Small.58.A More: Trojan horse clicker.EEP Trojan horse Downloader.Generic3.MIT Trojan horse Collected.Z Trojan horse Generic2.VFR Trojan horse Collected.Z Trojan horse generic2.VFR Trojan horse Downloader.Generic2.TSV Trojan horse PSW.Generic2.ZSL Trojan horse PSW.Generic2.XPK Object Name: __delete_on_reboot_i_b_m_0_0_0_0__._d_l_l_ Discovery: Trojan horse PSW.Generic2.XPL autosys.exe ochwbl.dll (located in windows system32
  7. Okay, I have my BIOS prioritizing it to boot from CD first if possible, but what CD do I need? Is there a special kind? Just XP Installation or do I need some sort of "Recovery CD"?
  8. Yeah, I've tried that =(. Those files seem to corrupted as well... JoeC, thank you the site you listed (http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm) let me get into my BIOS.
  9. Well I have a XP installation CD but I don't know how to get into my BIOS to tell it to boot from CD, or prioritize the CD tray for boot...
  10. When I run a MS Startup disk created from another computer. At the A:\> prompt if I try typing in “C:” or “dir C:” it says “Invalid drive specification”. Does this mean it doesn’t even know I have a C: drive?!
  11. Hmm I guess that guy wrote down the wrong command at http://ykawika.googlepages.com/windowswon'tboot Okay, doing this now... Oh and do you copy those three files by themselves or in addition to a emergency floppy disk (created by formatting a disk to be a ms-dos startup disk) EDIT: Also... When I load the Recovery Console from floppy disks, chkdsk complains that it can't locate autochk.exe. When it asks for that file's location, I pointed it to c:\windows\system32 like instructed from a help site. But it says the file is not there! Also, when I copied those three files to a floppy and booted up with the floppy in the inoperable machine it says: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: <Windows root>\system32\hal.dll. Please re-install a copy of the above file. Can anyone help or do I have a severe problem?
  12. How do I "Go back, using a boot disc, get the system on or use the system recovery option to find the bootlog.txt and read what happened just before things went down."?
  13. How do I do this? I still haven't solved this problem and it's been 3 months! Okay, I did all these steps: Made an Emergency Boot Floppy from a xp professional computer (which is what the nonfunctional computer is). Does it matter if I have the right service pack or not cause I don't know if the down computer is SP1 or 2... I copied these 3 files to the floppy as well... xcopy c:\boot.ini a: /h xcopy c:\ntdetect.com a: /h xcopy c:\ntldr a: /h" but when I type this "xcopy a:*.* c:\ /h" It says bad command or file name... Can anyone help? Please I've been messing with this thing on and off for a long long time now! EDIT: When I try to start it up it says this error before quickly restarting... I said "Disable automatic restarting" or something like that and I wrote it down... "STOP: c0000218 {Registry File Failure} The registry cannot load the hive (file): \systemRoot\System32\Config\SOFTWARE or its log or alternate. It is corrupt, absent, or not writable. Beginning dump of physical memory Physical memory dump complete. Contact your system administrator or technical support group for further assistance." I haven't tried messing with the bios or anything like mentioned above, I will look at that option as a last resort because I'm not that good with hardware... But I am going to do 'this' right after I get done typing: "one other thing--before you do any of this, if you can get into safe mode--pound on F8 key as soon as the comptuer comes out of its beeping, start up, there is a choice given of selecting to make a bootlog. Turn that on. then reboot back to the safe mode screen and choose instead of going into safe mode directly, the option to start each component, in order. Do this until the system freezes or gives the error message. Go back, using a boot disc, get the system on or use the system recovery option to find the bootlog.txt and read what happened just before things went down. This should tell you what driver failed. YOu then may be able to reintall that by extracting it from the original disc. good luck."
  14. I have a router that has wireless capability... A laptop I just recently bought connects through the wireless and can get on the internet and everything. But for some reason, when I go to my network places, none of the shared network places show up... It IS connected to the network though, because I can get on the internet... Anyone know what's going on? EDIT: Also, when I go to "My Network Places" then "View Network Computers" I can see the laptop's connection. If I double click, I get a "You don't have the rights to do that" message, and if I right click properties, it says it can't be found on the network... Anyways, I appreciate your help... Thanks in advance.
  15. In the process of trying all of these... Seeing if I can get a boot disk first... Thanks for the help
×
×
  • Create New...