Jump to content

terry1966

Anti-Spyware Brigade
  • Content Count

    9,289
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by terry1966

  1. does it show the team at 55 when I use the link on my pc but when I look at team stats on site it says we are 53?? any idea's?? p.s. just noticed on my pit test for this pc that there are 2 folding progs running:- C:\ProgramFiles\Folding@HOME\FahCore_78.exe C:\ProgramFiles\Folding@HOME\winFAH.exe is that correct or is it slowing my folding??
  2. I see so you had 3 drives connected to your pc 2 in raid 0 and 1 for data. another question can you raid 2 ide drives or only sata ones??? p.s. mine are 2 sata's.. p.s. learned 1 thing anyway don't be to quick to use the format option....:-) p.p.s. dickster noticed your in anti spyware any chance you can pop over to virus section and have a look at mytob thread I've started..
  3. win xp. and no I didn't turn off restore. don't know how. last scans were not spyware doctor because I wanted to see if 1 of the others could find them.but yes it was after using mytob removal tool and restoring email settings and checking for email that spyware found them again. and don't use my tech link if it still works coz that's a diff pc. use the link I posted above for this pc... thx..
  4. yes thats the one I downloaded couldn't remember its name..lol.. used it in safe mode like it said too.. don't know if this helps or not but looked in my win patrol start up items and there were 2 items there I could not disable winlogon userinit and winlogon shell don't know if that is how it's supposed to be or not. Still trying to learn about pc's but making lots of errors..lol. thats why my own pc is dead at minute...
  5. thats what I ment you were using 2 drives as 1 but only llf 1 drive therefore 2nd drive still has info on it but can't be read coz its only half the info. but if you left both drives conected and only formatted 50g c partition then the rest would of been able to be read. right?? or completely wrong?? want to understand coz am going to set my pc up in raid 0 when I can get it working again...
  6. well I'm glad I started that thread. Had a good laugh..many thx for opinions. think I'll try both firefox and opera which I'd never heard of. Also going to download ms anti spyware prog too to go whith the 3 I've already got... .. many thanks again...
  7. I have a question? if you were running a raid set up with 50g partition for C drive surely that ment 25g on each drive and 2nd partition split equally on each drive. so by llf of 1 drive you lose all data on both drives?? but if raid 1 then second drive would have exact copy of 1st drive. isn't that how raid works??? still new and learning..so don't laugh if I'm completely wrong..
  8. I would like to know if I have a worm or not. spyware doctor says I have 12 infected files so I let it fix the problem then I have to re-enter the info for my e-mail. and later do another scan and its back. so download mytob tool from one of the links recomended from this site and scan in safe mode no mytob. ad aware scan no mytob. spybot scan no mytob. etrust scan no mytob. online etrust scan no mytob. so whats going on do I or don't I??? these are what spyware doctor says are infected:- HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004 HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004## HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##Account Name HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##Connection Type HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##POP3 Server HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##POP3 User Name HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##POP3 Password2 HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##POP3 Use Sicily HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##POP3 Prompt for Password HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##SMTP Server HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##SMTP Display Name HKCU\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\00000004##SMTP Email Address pit test http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=W8AY0WB9BCCS9B4R got to fix this problem somehow because its a mates pc I'm using.... Thanks in advance for all help.. p.s. will do a hjt log if anyone thinks its needed...and after i've read how..lol..
  9. thanks for that. think its tribalfusion on this site...
  10. keep on bragging does noone any harm... but 1 question from a newby folder, how long did it take you to reach 20k???
  11. I downloaded the mvp hostfile and now I notice that when I press back on explorer it doesn't always go back and I have to double click it. Is this normal???
  12. Can anyone please tell me what the advantages,disadvantages of using firefox instead of internet explorer please???
  13. :beer: 821 :beer: and flying well done.
  14. I don't know if this will help or not coz I'm new to computing but just read about your system keeping restarting and wondered if you added a new card and now your power supply isn't up to the job which is why you now have probs coz I read somewhere about a similer thing happening to a pc and it was a power supply problem...:-) they had a 350w power supply and needed a 450w one...
  15. just followed one of the links you put earlier to my motherboard and noticed it has built in graphics could that be a source for problems Fly??? or anyone else who reads this. If so how do I check it. OK. dickster back to the shop it goes AGAIN!!
  16. shoot me dammit don't know if the radeon x600 pro is a tv card coz I have another card which is for digital tv. AVerTV DVB-T 771. But if it is How do I get into the card properties to disable the tv part. Bit thick see. Fly, thanks very much for all trouble you've been too, to help me out much appreciated. If I ever get this thing running properly I'll drop you an e-mail and tell you all about it.
  17. I usually only use the monitor and it crashes anyway. FLY downloaded that utillity and it says my cpu is 129 degrees and wants to shutdown my pc yet when i go into bios on start up it says 47 degrees and on the front of my pc theres a temp gauge that reads under 30 degrees. ????
  18. Right first reply to shoot me damit. I think I only have 1 graphics card but I can display on my tv and my monitor. under monitors in device nanager it says i have a default monitor and a plug and play. display adaters says i have a radeon x600 pro 256mb and same secondary. second reply to dough device manager says I have 6 drives??? Generic USB Storage-CFC USB Device Generic USB Storage-MMC USB Device Generic USB Storage-MSC USB Device Generic USB Storage-SMC USB Device WDC WD20 00JD-00HBB0 SCSI Disc Device WDC WD20 00JD-00HBB0 SCSI Disc Device To you Fly. under IDE ATA/ATAPI controllers. Primary says auto detect use dma if available current transfer mode not applicable. thats both devices. secondary says device 1 auto detect dma if available current transfer mode ultra dma mode 4. device 2 same but ultra dma mode 2 Hope that helps.
  19. I think I found where it mentioned dma some where and it said something like dma 4 enabled on o and dma 2 enabled on 1 or something like that can't remember how I found it or where. some where using device manager in hardware with control panel i think. P.S. pc is only about 6 weeks old and its already been back once. lol think they just build mass pc's on the cheap. Some good things inside some crap. lol must have good processor crap video card and crap drives. Going to bed now so read any further help tomorrow. Many thanks again. P.P.S drives are scsi or something like that if it helps.
  20. Thanks very much. Had just noticed the email link and started to use it with last reply.
  21. Thanks for continued support Fly, did like you said got rid of the updated driver and let windows find one. score went back up but still seems slow to me. Don't know if pc still crashes coz it hasn't done it for a while even with the driver I just removed but then again haven't played any games recently either. lol. Now any ideas on my drive results. P.S. how do you find my post quickly takes me ages going through the pages.
  22. Think I found the error code you spoke of Intelguy. Its error code 000000ea parameter1 85a3dda8,parameter2 85c86138,parameter3 85aed900,parameter4 00000001. Hope that helps someone solve my prob.
  23. P.S. yes theres a red light and the fan is going round on my graphics card. Couldn't see any power connection to it tho. P.P.S. its located in what I think is called a PCI E slot. Also completly removed my drivers and reloaded them then tested again. no diff.
  24. Thanks intelguy. Let you know the results at a later date.
  25. OK Thanks for your advice flyfishing. much appreciated. If anyone else reads this and can think of anything to help I would be very grateful. You might have to explain things in a lot of detail tho coz I'm very new at this. Thanks again flyfishing. just going to bed now so might be a while before I read any new messages but I will get round to replying to all.
×
×
  • Create New...