Jump to content

d0nut

Anti-Spyware Brigade
  • Content Count

    794
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by d0nut


  1. Well, there's my defrag. http://www.artus-fh.co.uk/source/Screen%20Grab.html As I said earlier, I defrag every couple of days, so I didn't think it could be that bad. Only took 5 minutes. How does IE cache affect my Firefox browser? And what bearing will this have on the problem of the recurring MS update? Surely, Micro-soft must be aware of this issue?

    I have spent literally hours on this. Might finish up reformatting.


  2. Ummm.....cause auto update is running?????? :blink:

     

    Theres a patch for the patch and the patch and the patch and the patch............................. :hammer:

     

    I have now turned off Auto update and the balloon reminders. Hopefully, I can get on with some work, now. Still have to accept this last one when I reboot........................... :( I shall reboot now and see how it goes on.

  3. Back again. Just had another look at my update history, and it definitely shows TEN successful installations of the same malware tool over the last couple of days. You can take a look at a screen grab here http://www.artus-fh.co.uk/source/Screen%20Grab.html (I hope!)

     

     

    I still have the update sitting on my taskbar. :angry: Apparently, this is not an uncommon problem.


  4.  

     

    I only had you run SuperAntiSpyware, since spybot was showing a problem. What exactly did the on screen message say from Spybot?

     

    You could also, after using system restore, let the windows updates notify you then de-select the Malicious Software Removal Tool. And download the other 8 updates. There should be a check box when you de-select it, that will say "dont remind me of this update again". This should make this one go away.

     

    You also say your pc is running slow, so I would suggest to do as Humbluemoon advised an post a test for us from PcPitStop. Maybe it's not malware related. Test should shed some light on that.

     

    Wademan

     

    Thanks, folks! Sorry I could not reply earlier. Wademan, the Spybot message said something to the effect that there had been changes to Spybot itself, and as it did not normally make such changes, that I should run a malware test immediately. I did, but nothing showed up. I did a system restore earlier, and now my PC is running a lot faster. However, I still have the pesky update symbol on my task bar, so I will run through the other suggestions later today. This has driven me mad, but I feel as though some progress is being made now :)

    I'll do a Pitstop check, try Jacee's link, etc. and get back to you all later. Sooooo glad this site is here!

    Thanks again.

    d0nut

    Just remembered. This problem seems to have started after I had a Komodo warning about a suspect file, mrtstub.exe. Just had the warning again. Is this significant?


  5. SUPERAntiSpyware Scan Log

    http://www.superantispyware.com

     

    Generated 08/17/2007 at 08:33 PM

     

    Application Version : 3.9.1008

     

    Core Rules Database Version : 3288

    Trace Rules Database Version: 1299

     

    Scan type : Complete Scan

    Total Scan Time : 01:32:48

     

    Memory items scanned : 318

    Memory threats detected : 0

    Registry items scanned : 6153

    Registry threats detected : 0

    File items scanned : 46066

    File threats detected : 3

     

    Adware.Tracking Cookie

    C:\Documents and Settings\donut\Cookies\donut@virginmedia[1].txt

    C:\Documents and Settings\donut\Cookies\donut@www.virginmedia[2].txt

    C:\Documents and Settings\donut\Cookies\donut@ads.ookla[2].txt

     

     

    Thanks a lot. Here's the log. Have still got the update reminder on my task bar.


  6. I am having problems with the Windows KB890307 Malicious Software Removal Tool update. I have installed it on my PC, but I keep getting repeated requests to install again. I have checked my Windows update history, and there are about seven successful installations listed. I ran Spybot, which told me I probably had a virus or malware (on screen message), but nothing has shown up.

    Also, my PC is running very slowly, which makes me suspect that malware is the underlying problem.

    All help appreciated.

    d0nut

    Edit. I am running Win. XP Pro.

×
×
  • Create New...