Jump to content

Swordfleece

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Swordfleece

  1. Hello, Can someone advise if there is a way a stopping my ISP identifying what I'm downloading (normally by torrent)? I use uTorrent and heard about encryption but unsure if it works. I've also read a bit about VPNs and some are free and some you pay a monthly subscription for. Do you need a new router? How easy is it to set up for a novice? Totally new to this but don't like the idea of being spied on. Is the a 100% fool proof "free" way of disguising what I'm downloading?? Any help appreciated. Thanks, Fleece
  2. Hello, I have a BLU-RAY burner and have successfully burned several blu-rays in the past. Have recently installed Windows 10 and Nero Platinum 2018. Have an MKV 11GB file I want to burn to a blank BLU-RAY disc 25GB BD-R. Used Nero recode to convert the MKV file to BLU-RAY. It is now 22GB. Have tried playing the file with the latest version of VLC and it plays fine. No problem. When I use Nero Burning Rom and drag the BDMV files into the folder and hit burn I get the message - "Your compilation cannot be written on this kind of disc - etc etc disc required BD-R etc etc" I am using the correct blank BD-R(have tried a couple) and correct size and a valid BLU-RAY burner. Anyone any idea what I might be doing wrong or why Nero refuses to burn it? Probably something stupid but I've no idea what to do next - thing is everything looks ok? Thanks, Craig
  3. Tried the system restore and it worked thanks :) Wonder if some virus or something changed settings. One more question. Since I got Windows 10 was advised by the tech guys I didn't need to use anything like Avast, crapcleaner or AVG. Is this right? Everyone I ask gives a different answer!! Can someone please advise what I should and shouldn't do?
  4. hey beagle1, thanks for the reply. How do I do that? If I've added browser bookmarks and saved excel files since tues what will I lose? Thanks Craig
  5. Hello, Have Windows 10 & Office Pro Plus 2016. My Outlook has 4 added e-mail accounts *live.com, live.co.uk, outlook.com & hotmail.co.uk). Have 1 Antivirus Program installed (Avast - free version). On Tuesday night Outlook stop receiving e-mails. Can send e-mails though. Have the work offline red circle, white cross, showing on the icon. Didn't do anything odd i.e. install something, update something. Only thing I can think of was disabling Avast for a short time. Past few days have Googled for various fixes :- 1) Clicking on work offline to set it back online nothing. The icon is greyed out - no change 2) Clicking in Outlook on File > Options > Advanced > Send & Receive and Send an automatic send/recive box is checked - no change 3) Disabling Avast - no change 4) Contacted Microsoft who suggested it wasn't an update and sent me links to try a few options - tried the quick fix repair option - no change. 5) Then tried the long fix repair option - no change 6) Last resort - uninstalled Office and reinstalled. Before starting Outlook, disabled Avast and still get the working offline symbol! Funny thing was I thought on opening Outlook after a new clean install I'd have to re-add the various hotmail, live etc accounts and it'd be working but they were still there. At least I can access my e-mail through a browser but would love to get to the bottom of this Outlook issue. Note - when it comes to all these e-mail settings (pop, imap etc) I'm a novice. Help! I'm completely stuck - at least before posting here I've tried everything I can think of. Thanks, Craig
  6. Ok, problem is back (yes it vanished last year) Used crapcleaner, cleaned a few files Used Space - 86.4GB Free Space - 2.85GB (it was about 3MB on Friday!!) Checked Windows Backup but it hasn't been set Tried Spacesniffer - it's found 2 huge files hiberfil.sys - 11.9GB pagefile - 31.8GB Surely these files shouldn't be that large - should/can I delete them or reduce them?
  7. Interesting thanks for all the comments guys So if I'm downloading a DVD of VOB files they could actually tell what movie it is. I would've thought they can only tell what file type Same with MP3. But of course people have been taken to court in the US for downloading so I guess they must tell somehow.
  8. A question that's always bothered me My Dad's been asking the same So... Can your ISP see and know exactly what MP3/AVI/DVD-VOB files or whatever you are downloading including movie titles, mp3 titles etc etc I use Utorrent and my ISP is Pipex. It'd be great if anyone can provide any help in answering this. Thanks
  9. Ok got PC back from shop and everything sorted. Guy told me I'd installed a load of old progs that weren't 64bit... So I have some basic questions (some would appear dumb but I dunno) and would sure like some help just to make sure I stay on the right path and keep my system healthy 1) Which drive should I install progs onto eg, Autocad, MS Office, Video Splitter, Canon Camera, Epson Printer Driver. Put them all onto 2TB drive and keep the solid state one with Windows 7 clear? 2) Some progs don't give me the option to change drives when installing - how do I change this? 3) The guy again told me not to use Crap Cleaner - so do I clean out Temp Internet Files weekly manually and what other routine maintenance should I be doing?? 4) How can I tell if a prog will be compatibale i.e. if it's 64bit? Eg. if I want to install a video splitter that's maybe a year old? Basically guys, any information to help me do the right things and not screw up my system. Thx
  10. Now you mention it I'm using Vipre. Any issues with it?
  11. Ok thanks. What is the best way of clearing everything, i.e. browsing history etc off my C drive that Vista is installed on. Should Crap Cleaner do it or is there anything else I should do. If I need to put this PC back into the shop I don't want any trace of dodgy files or websites and also personal banking information to be found by them. Any advice appreciated.
  12. Ok system specs first :- OS - Windows System 7 Home Premium 64 bit CPU - Inter Core i5 2500 @ 3.3 Ghz RAM - 16GB Graphics Card - NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Solid State C Drive - 96GB Secndary Drive F - 2TB New machine, got it in Sept. Been playing up as per attached images. Graphics problems - driver probs. Got really bad a few days ago and realized it may be internet explorer. Unroled IE to default i.e. taking off addons that semed to help but other stuff seems to be happening. Updated graphics drivers - no use - same problems. Guy in shop told me not to use crap cleaner. Sytem slowed down so used it on Mondayand cleaned a whole load of stuff off machine and worked better. What should I use otherwise? The machine doesn't clean this stuff out by itself does it? Anyway def seems some sort of hardware support problem playing HD is sometimes not smooth. Wonder if graphics card may be overheating although everything is new, case, fans etc. Also 2TB drive shows 392GB of memory used but when I highlight all folders on the drive and right click it says only 151GB used??? Where is 241GB memory usage going? Note - the blue screens started a few days ago. Know what they mean. Any help appreciated. Shop did say any problems take it back and they've always been pretty good but wanted to see what any of you guys thought. Thanks
  13. Tried spacesniffer - showing 22GB files used When I right click drive to look at properties it shows 57GB used Have deleted all restore points except last one O/S is Windows 7 Home Premium and is installed on the other drive which is SSD System runs ok but I'm just wondering what's using all this space? Should I use crapcleaner? The guy in the PC shop told me I shouldn't use any cleaning software - so do these drives clean themselves through some setting in WIndows 7?
  14. Hi guys, Hope this is a nice quick easy question to answer. Got a new PC about a month ago. Windows 7 Home Premium OS. 90GB SSD 2 TB Hard Drive Have been downloading usual movies, mp3s and pics normally onto 2TB drive then burning or deleting them. On the 2TB drive used space is showing as 92GB, but there's only about 28GB of files on it. I assume it may be some sort of back up held somewhere using all this space but anyone have any ideas :- What it is that's using all this space - approx 64GB Where is it held and How do I delete it? Thanks
  15. Hi that appears to have worked Thanks to both you guys for your help
  16. First link didn't work Second reset theme to classic but then when switching to XP style same colour problem It's funny but you'd think there'd be a simple solution Is there a page that shows the default colour settings for each button/menu/toolbar etc I'd be as quick running down each one individually and setting colours manually - prob take about 30mins!! Thanks for the time in replying
  17. UnderDisplay - Appearance then Advanced Tab I have changed the colour for various items just messing about. Trouble is I now cannot get them back to the default settings so I have black menu bars with navy text etc etc. Tried for ages setting them all back - driving me mad Tried searching google - no luck Tried searching this forum under color scheme - no luck Tried changing themes etc - no use No big deal but any help would be appreciated Weird that there's no "set to default icon"
  18. Excellent! That seems to have fixed it. Thanks a lot man. Just being curious but why should it matter if time zone and clock are not correct?
  19. Ok here goes. Thanks for helping us out Hope you can get something from this... Vino's Event Viewer v01c run on Windows XP in English Report run at 01/02/2011 21:07:29 Note: All dates below are in the format dd/mm/yyyy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 'Application' Log - error Type ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Log: 'Application' Date/Time: 01/02/2011 14:44:28 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 01/02/2011 12:32:25 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x0007fab1. Log: 'Application' Date/Time: 01/02/2011 07:46:57 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 01/02/2011 07:28:07 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 01/02/2011 06:53:07 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 22:47:45 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 22:47:11 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application xplorer2_lite.exe, version 1.8.0.13, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 22:39:32 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application xplorer2_lite.exe, version 1.8.0.13, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 22:37:25 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 16:58:56 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application videosplitter.exe, version 5.1.6.1, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x0007fab1. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 16:58:14 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application splitter.exe, version 0.0.0.0, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x0007fab1. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 02:50:15 Type: error Category: 101 Event: 1002 Source: Application Hang Hanging application vlc.exe, version 1.0.1.0, hang module hungapp, version 0.0.0.0, hang address 0x00000000. Log: 'Application' Date/Time: 31/01/2011 01:18:48 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 30/01/2011 21:28:53 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 27/01/2011 19:08:55 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application iexplore.exe, version 8.0.6001.18702, faulting module mshtml.dll, version 8.0.6001.18999, fault address 0x000ec405. Log: 'Application' Date/Time: 26/01/2011 22:20:34 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x0007fab1. Log: 'Application' Date/Time: 24/01/2011 21:46:16 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 23/01/2011 01:32:21 Type: error Category: 0 Event: 1001 Source: Application Error Fault bucket 809113534. Log: 'Application' Date/Time: 23/01/2011 01:31:58 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. Log: 'Application' Date/Time: 23/01/2011 01:29:32 Type: error Category: 0 Event: 1000 Source: Application Error Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.5512, faulting module libavcodec.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x001c4b83. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 'Application' Log - warning Type ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Log: 'Application' Date/Time: 12/01/2011 19:24:05 Type: warning Category: 0 Event: 1524 Source: Userenv Windows cannot unload your classes registry file - it is still in use by other applications or services. The file will be unloaded when it is no longer in use. Log: 'Application' Date/Time: 23/12/2010 22:49:05 Type: warning Category: 0 Event: 1517 Source: Userenv Windows saved user FLEECE-C89CF31F\Owner registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use. This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account. Log: 'Application' Date/Time: 23/12/2010 22:48:20 Type: warning Category: 0 Event: 1524 Source: Userenv Windows cannot unload your classes registry file - it is still in use by other applications or services. The file will be unloaded when it is no longer in use. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 'System' Log - error Type ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 14:28:35 Type: error Category: 0 Event: 7026 Source: Service Control Manager The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: Lbd Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 14:27:03 Type: error Category: 0 Event: 7009 Source: Service Control Manager Timeout (30000 milliseconds) waiting for the Roxio Hard Drive Watcher 9 service to connect. Log: 'System' Date/Time: 31/01/2011 19:15:50 Type: error Category: 0 Event: 7026 Source: Service Control Manager The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: Lbd Log: 'System' Date/Time: 31/01/2011 19:14:16 Type: error Category: 0 Event: 7009 Source: Service Control Manager Timeout (30000 milliseconds) waiting for the Roxio Hard Drive Watcher 9 service to connect. Log: 'System' Date/Time: 31/01/2011 19:08:31 Type: error Category: 0 Event: 10010 Source: DCOM The server {FFF2D28F-E4EE-44D9-8104-8E71556757F6} did not register with DCOM within the required timeout. Log: 'System' Date/Time: 27/01/2011 10:33:26 Type: error Category: 0 Event: 7026 Source: Service Control Manager The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: Lbd Log: 'System' Date/Time: 27/01/2011 10:31:50 Type: error Category: 0 Event: 7009 Source: Service Control Manager Timeout (30000 milliseconds) waiting for the Roxio Hard Drive Watcher 9 service to connect. Log: 'System' Date/Time: 22/01/2011 19:16:18 Type: error Category: 0 Event: 7026 Source: Service Control Manager The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: atapi Lbd PCIIde Log: 'System' Date/Time: 22/01/2011 19:14:46 Type: error Category: 0 Event: 7009 Source: Service Control Manager Timeout (30000 milliseconds) waiting for the Roxio Hard Drive Watcher 9 service to connect. Log: 'System' Date/Time: 22/01/2011 19:05:48 Type: error Category: 0 Event: 7034 Source: Service Control Manager The Application Updater service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:12:54 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:51 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:42 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:24 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:23 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:18 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:17 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:16 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 02:11:14 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. Log: 'System' Date/Time: 21/01/2011 01:22:36 Type: error Category: 0 Event: 11 Source: Disk The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 'System' Log - warning Type ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 20:08:20 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 17:59:18 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 16:55:50 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 08:53:13 Type: warning Category: 0 Event: 36 Source: W32Time The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized. Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 07:18:30 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 01/02/2011 06:13:02 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 31/01/2011 23:27:21 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 31/01/2011 23:12:27 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 31/01/2011 19:08:44 Type: warning Category: 0 Event: 1073 Source: USER32 The attempt to reboot FLEECE-C89CF31F failed Log: 'System' Date/Time: 31/01/2011 12:30:40 Type: warning Category: 0 Event: 36 Source: W32Time The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized. Log: 'System' Date/Time: 30/01/2011 00:32:59 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 29/01/2011 06:38:00 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 28/01/2011 17:33:00 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 28/01/2011 10:54:04 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 28/01/2011 00:10:22 Type: warning Category: 0 Event: 36 Source: W32Time The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized. Log: 'System' Date/Time: 27/01/2011 23:08:51 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 27/01/2011 20:52:36 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 27/01/2011 19:13:16 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 27/01/2011 11:08:49 Type: warning Category: 0 Event: 4226 Source: Tcpip TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Log: 'System' Date/Time: 27/01/2011 10:24:24 Type: warning Category: 0 Event: 1073 Source: USER32 The attempt to reboot FLEECE-C89CF31F failed
  20. My PC has the following specs MS Windows XP Home SP3 AMD Athlon Processor 3800+ 1.5GB RAM NVIDEO GeForce 7600 GT 80GB Hard Drive How do I get driver info? Device Manager? Sorry this stuff loses me
  21. When I open Windows Explorer and click on a directory, it crashes. Have tried Ccleaner, Spybot, Wise Registry Cleaner and Malwarebytes Cleaner. Have also unplugged external hard drive. It still crashes. Looked to run the pcpitstop test to post results but there're so many adverts for programs - tried 2 and was then asked for payment information. What can I do next. Any help appreciated
  22. Hi, Unfortunately not, I only have the one PC. I did make sure the video card was properly inserted (as far as I can see it is) and hoovered quite a lot of dust out of the inside and cleaned the fans). I now don;t get the no signal but sometimes when I switch the monitor on the display comes up immediately - other times the on/off button just flashes green with no display. One thing I noticed was when I press some of the media buttons like my music, my pictures etc once, then switch on the display come up. It's really perplexing!! Thanks for the reply - but any other ideas?
  23. Hi, I have a Viewsonic VX922 19" Monitor. It's about 2-3 years old and worked fine until about 7-8 months ago. Sometimes when swithcing on I'd get no display (not the no signal I'm now getting from last night). Pressing some of the keyboard keys like my music, my pictures, web/home etc seemed to bring it back to life. But last night I am now getting no signal. Since the problem started I have scanned for viruses. At the start of this year I wiped my drives and once I'd put on Windows XP - same problem. As of last night this morning I cannot even get a signal. I pulled an old analogue Belinea Monitor from my cupboard and have no problems viewing - PC seems fine. Being a beginner can someone help? I've tried updating drivers etc. Thanks
×
×
  • Create New...