Jump to content


Photo

Red Super Shield, again


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 stoneking

stoneking

    Member

  • Members
  • 165 posts
  • Gender:Female
  • Location:Gillette, Wyoming


Posted 09 July 2017 - 12:26 AM

My computer has seemed kinda 'twitchy' lately- loading online pages slowly is the biggest symptom.  I have a slow DSL

connection that my ISP seems unable (or unwilling) to improve but I try not to have any spies or whatever adding to the

slowness.  

 

I use to run AdAware but a couple of years ago bought PC Matic.  I had trouble with Super Shield in the beginning but

with some help from the Pit and support, thought I had it straightened out.

 

I checked my hidden icons this evening and the Super Shield icon is red.  When I looked the 'Protection Level' shows

a check before 'Super Shield Protection'.  I'm running the latest version- 3.0.0.1.

 

Any ideas?  Thanx for your help (once again).   

 

 

  



#2 Y kawika

Y kawika

    Anti-Spyware Brigade

  • Admins
  • 20,911 posts
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, New York


Posted 10 July 2017 - 06:39 AM

Hi stoneking,

 

Go to the Super Shield icon and change the protection level to "Pause for 10 minutes", wait about 30 seconds and then reset it to "Super Shield Protection".

 

Give it a few seconds and it should go green for you.

 

Also, when you get a chance, grab the latest version of PC Matic and install it as well using the direct link below:

 

http://www.pcmatic.com/download

 

Reboot after the installation.

 

:) Y


Y kawika's Computers and Stuff

Post When You Want and Help When You Can..........Y





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users